Acufactum-Vinterglede

  • NOK 410,00

Vinteren lokker med alle sine gleder. Sau boltrer seg på vinterbeiter i snøen, vintergress fortryller i sin snøkrystallkjole. På denne tiden har vinteren e

På Lager
Lagerbalanse: 3
Artikkelnummer: 2735
Del

Vinteren lokker med alle sine gleder. Sau boltrer seg på vinterbeiter i snøen, vintergress fortryller i sin snøkrystallkjole. På denne tiden har vinteren en spesiell verden av farger i naturlige og brune toner klare for oss. Vi liker å ta denne vakre atmosfæren inn i hjemmet vårt. Slik ble de mange ideene og kreative designene i denne boken til. De kjærlige motivene kommer fra pennen til barnebokillustratøren og forfatteren Daniela Drescher. Hun fanger de vakreste vinterglede med fine penselstrøk. Broderimotiver, tekstiler og bånd bærer sin signatur og bearbeides til fantasifulle hjemmetilbehør og dekorasjoner med detaljerte instruksjoner.

Puter, tepper, løpere, sauefigurer, adventskalendere, stoltrekk, vesker, barneutstyr, påsydde trær, julenissestøvler og mer utgjør et mangfold av syideer. Noen få fine strikkeprosjekter utfyller temaet for det vakre håndverket.

Tysk Språk,112 sider med mange flotte prosjekter.